Je wilt een verhaal verteld hebben? Met jouw hoekjes en jouw kantjes? Of het verhaal van iemand anders? Ik ben er voor je, want het neerschrijven van de verhalen van en over mensen is wat ik het allerliefste doe. Noem me iemand die eventjes in je hoofd komt kijken. Iemand die je herinneringen, plaatjes en momenten neerschrijft in een uniek gedicht als souvenir aan een klein of een groot moment. Voor jezelf of voor iemand die je lief is. Een gedicht, tekst of Liefjeslied aan het begin of net aan het einde van een leven.


Want ik schrijf niet alleen teksten en liedjes van hardop lachen en alleen maar geluk. Ik leg me ook toe op verhalen van afscheid nemen. Want afscheid nemen van iemand die je graag ziet of afscheid nemen van het leven is evenzeer een mijlpaal. En ook die mijlpaal proberen ik te vullen met woorden van geluk. Verhalen die blijven bestaan.

Ook een gedichtje op maat bestellen?

Neem hier vrijblijvend contact op. 

ESMAY USMANY

Algemene voorwaarden

Disclaimer

NEEM CONTACT OP

BOEKINGEN THEATERTOUR

T: 06 48 45 61 74

Privacy policy

© Copyright Esmay Usmany 2020. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, gekopieerd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Esmay Usmany. Fotografie op deze website Marjolein Jaworski  

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle