Esmay Usmany ik dicht je dichterbij.

We are all made of stories. En ik ben benieuwd naar die verhalen. Zoek jij een pen? Iemand met een hart en hoofd voor kleine of grote momenten? Als hart onder de riem voor al die helden in de zorg die op dit keihard voor ons vechten? Hartverwarmende woorden voor die eenzame ouderen om ze te laten weten dat ze niet alleen zijn? Bemoedigende woorden voor eenieder die op zijn manier met man en macht aan het werk is om alles draaiende te houden? Voor je ouders die nu geen kleinkinderen kunnen ontvangen?  

 

Komende periode staat mijn spiksplinternieuwe typemachine te popelen om teksten of gedichtjes op maat te schrijven. Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor het maken van illustraties of liefjesliedjes. Of wellicht wil je wel een gedicht mét een illustratie op maat. Alles kan! Ik ben er voor je. 

 

Dus verras me. Stel je vraag. Mijn pen trappelt om het jouwe te vertellen. 

Je maakt een ander ( of jezelf) blij met een bundel mooie woorden, plus je helpt mij er enorm mee! Betalen mag naar waarde!

Wind in de zeilen

de kroeg van Utrecht stad

Samen onderweg 

Lievelingsmens

Je wilt een verhaal verteld hebben? Met jouw hoekjes en jouw kantjes? Of het verhaal van iemand anders? Ik ben er voor je, want het neerschrijven van de verhalen van en over mensen is wat ik het allerliefste doe. Noem me iemand die eventjes in je hoofd komt kijken. Iemand die je herinneringen, plaatjes en momenten neerschrijft in een uniek gedicht of liefjesliedje als souvenir aan een klein of een groot moment. Voor jezelf of voor iemand die je lief is. Een gedicht, tekst of Liefjeslied aan het begin of net aan het einde van een leven.


Want ik schrijf niet alleen teksten en liedjes van hardop lachen en alleen maar geluk. Ik leg me ook toe op verhalen van afscheid nemen. Want afscheid nemen van iemand die je graag ziet of afscheid nemen van het leven is evenzeer een mijlpaal. En ook die mijlpaal proberen ik te vullen met woorden van geluk. Verhalen die blijven bestaan.

Ook een liedje of gedichtje voor een liefje bestellen? Speciaal en op maat geschreven. Verras me, stel je vraag. Ik sta te popelen om jouw verhaal te vertalen naar jouw liefjesliedje of gedicht op maat.

Neem hier vrijblijvend contact op. 

ESMAY USMANY

Algemene voorwaarden

Disclaimer

NEEM CONTACT OP

BOEKINGEN THEATERTOUR

T: 06 48 45 61 74

Privacy policy

© Copyright Esmay Usmany 2020. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, gekopieerd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Esmay Usmany. Fotografie op deze website Marjolein Jaworski  

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle