Deze is voor jou.

Ben je op zoek naar een bijzonder en uniek cadeau? Geef een maatwerkje cadeau! 
Een maatwerkje is een persoonlijk geschreven gedicht die je als cadeau kan schenken.

Voor jezelf of iemand die je lief is als exclusief souvenir aan een klein of een groot moment: een bruiloft, de geboorte van een klein mevrouwtje of meneertje, de verjaardag van je te gekke oma, voor die bijzondere vriendin of zus.

 

Of ben je op zoek naar de juiste woorden voor het einde van een leven?
Ik schrijf niet alleen de verhalen vol automatisch hardop lachen en alleen maar geluk. 
Ik leg me ook toe op verhalen van afscheid nemen. Want afscheid nemen van iemand die je lief is of afscheid nemen van het leven is evenzeer een mijlpaal. En ook die mijlpaal probeer ik te vullen met woorden van geluk. Verhalen die blijven bestaan.

Heb jij een specifieke vraag?

Neem gerust contact op zodat we de opties samen kunnen bespreken.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
_DSC7109-1.jpg

 “Mensen willen niet verteld worden hoe ze moeten leven.

Ze willen gewoon weten dat iemand het begrijpt. Dus dat is wat ik met mijn merk maatwerkjes zo goed mogelijk probeer te doen: ik schrijf om mensen te laten zien dat ik begrijp wat ze als mens doormaken. Ik schrijf om mensen te laten zien dat ik het leven op dezelfde manier ervaar: de verwarring, het breken, de hoogtepunten. Met schrijven maak ik verbinding. Niet als een persoon die alle kennis en antwoorden geeft, maar als iemand die het onderweg ook allemaal aan het uitzoeken is....”

Esmay Usmany

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau? Zoek jij een pen? Iemand met een hart en hoofd voor kleine of grote momenten? Ik schrijf jouw verhaal, of het verhaal van iemand anders in een uniek geschreven maatwerkje, geprint op natuur gestreken karton op A5 formaat.

De manier waarop ik werk is zorgvuldig en met aandacht. Ik pak gevoelens in met laagjes woorden. De boodschap is duidelijk maar de uiting zacht en herkenbaar.
Ik ga te werk vanuit respect en interesse. 

Een gedicht op maat is speciaal voor jou, dus geen enkel gedicht zal dezelfde uitvoering hebben. Wanneer je speciale wensen hebt kun je dit aan mij doorgeven. Ik maak een passende offerte voor je.

De prijs van een persoonlijk geschreven maatwerkje is €75,- incl. BTW en excl. €7,95 aan verzend en drukkosten.

 

DETAILS:
– Inclusief A5 of A4 print
   (meerprijs van €2,00 bij A4 formaat)
– Geen limiet aan input

-  Digitale versie
– Mogelijkheid voor het geven feedback

Ik schrijf voor jou.
 

Grote & kleine verhalen. Schrijven is iets wat ik heel graag doe. Niet alleen voor mezelf, maar ook veel in opdracht zoals o.a. voor radio NPO1 waarin ik als vaste woordkunstenares van het programma maandelijks poëtisch terugblik op het nieuws. Schrijven en muziek zijn één van de meest krachtigste manieren om gevoelens uit te drukken en om een beweging in gang te zetten. Die ontroering is elke keer weer het grootste compliment dat ik mag krijgen.

_DSC6396-1-2.jpg
IMG_8967.JPG

Wil jij een maatwerkje aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in.