Alles is een verhaal. Wij leven in verhalen. Jullie leven is een verhaal. Verhalen die luidop doen lachen. Verhalen die stevig deden slikken. Ogen die blinken. De grote verhaallijnen, maar ook de kleine. Het is onze wens met ons merk Liefjesliedjes de verteller te worden van jullie verhaal, het te schrijven en het met de grootste zorg en liefde te gieten in een uniek Liefjesliedje. 

We hebben allemaal een verhaal. Wij zijn zo nieuwsgierig naar al die verhalen. En dat verhaal willen we reuze graag schrijven. Niet op foto's, niet in bewegende beelden, maar jullie verhaal op muziek. Speciaal en op maat geschreven. Een lied dat je als cadeau kan schenken. Een lied als herinnering aan een klein of groot moment. Voor de verjaardag van je te gekke oma, voor de geboorte van een klein mevrouwtje of meneertje, een verhaal voor het huwelijk van je hartsvriendin, het verjaardagsfeest voor je beste vriend of gewoon voor jezelf. Dus vertel, wat is jouw verhaal? Dan maken wij er een liefjesliedje van.

 

Ruben Weverling en Esmay Usmany zijn het creatieve duo achter het merk Liefjesliedjes. Zij zoekt en schrijft de verhalen, samen vinden en schrijven ze de melodie. Elk liedje is uniek en op maat geschreven. Een liedje voor een liefje, wie wil dat nou niet?

 

Wind in de zeilen

de kroeg van Utrecht stad

Samen onderweg 

Lievelingsmens

Ook een liedje voor een liefje bestellen?

Neem hier vrijblijvend contact op. 

ESMAY USMANY

Algemene voorwaarden

Disclaimer

NEEM CONTACT OP

BOEKINGEN THEATERTOUR

T: 06 48 45 61 74

Privacy policy

© Copyright Esmay Usmany 2020. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, gekopieerd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Esmay Usmany. 

Fotografie op deze website Marjolein Jaworski