IMG_9216.JPG

Deze is voor
jou.

Alles is een verhaal. Wij leven in verhalen. Jullie leven is een verhaal. Verhalen die luidop doen lachen. Verhalen die stevig deden slikken. Ogen die blinken. De grote verhaallijnen, maar ook de kleine. Het is mijn wens met mijn merk maatwerkjes de verteller te worden van jullie verhaal, het te schrijven en het met de grootste zorg en liefde te gieten in een uniek gedichtje op maat. Maatwerkjes is een merk met een verhaal van mensen, voor mensen, over mensen.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Ik schrijf voor jou.
 

 Esmay Usmany is het creatieve brein achter het merk maatwerkjes. Ze schrijft teksten op maat, Liefjesliedjes en Maatwerkjes. Allemaal uniek en op maat geschreven. 

 

Grote & kleine verhalen. Schrijven is iets wat ik heel graag doe. Niet alleen voor mezelf, maar met mijn merk Maatwerkjes ook veel in opdracht voor anderen. Schrijven en muziek zijn één van de meest krachtigste manieren om gevoelens uit te drukken en om een beweging in gang te zetten. Die ontroering is elke keer weer het grootste compliment dat ik mag krijgen.

IMG_9209.JPG

Er zit kracht in herinneren. 
Er zit liefde in herinneren.

Er zit wijsheid in herinneren.

Maatwerkje bestellen? Dat kan! 

Ik lief jou 

met een gedichtje.
 

_DSC6396-1-2.jpg

 

 

Zoek jij een pen? Iemand met een hart en hoofd voor kleine of grote momenten?  Ik schrijf jouw verhaal, of het verhaal van iemand anders in een uniek geschreven maatwerkje, geprint op duurzaam natuur gestreken karton op A5 formaat. Voor jezelf of juist voor een ander. Wil je een persoonlijk maatwerkje bestellen of heb je vragen? Stel ze me gerust!

IMG_8967.JPG