top of page

Ze is er. Mijn tweede boek: Hartzaken. Duizend exemplaren die staan de trappelen om aan de wereld te laten zien, om gelezen te worden. Het papier dat ik zorgvuldig koos gevoeld te worden. De illustraties, foto’s, lettertypes. Uitgegeven in eigen beheer. Met mijn boek Hartzaken probeer ik je op een andere manier te laten kijken naar jezelf en de keuzes die je maakt. Zelfbewustzijn is macht. Je wordt sterker, moediger en krachtiger wanneer je je bewust wordt van je wereld en jezelf. Luister jij naar de keuzes die je diep in je hart al voelt of ga je eraan voorbij vanwege angst?

hart.png
bloemetje.png

Dit boek is voor dappere harten. Liefdevolle harten. Gebroken harten. Rommelige harten. Moedige harten. Felle harten. Voor harten die randen verzachten.

Grote harten die je inspireren om alles en meer te voelen. Voor eenieder die dúrft te luisteren naar het ritme van zijn eigen hartslag. Toe, leg je hand eens op je hart

en voelt hoe alles klopt

Ja, ik wil graag een Hartzaken boek bestellen!

* prijs boek E 27,95 excl. 6,95 aan verzendkosten

.

© Copyright Esmay Usmany 2024. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, gekopieerd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Esmay Usmany.  

bottom of page