top of page

Ik geef kleur aan woorden
&
vorm aan verhalen.

 

 

Ben je op zoek naar een bijzonder en uniek cadeau? Geef een maatwerkje cadeau! Een maatwerkje is een persoonlijk gedichtje, illustratie of Liefjesliedje op maat die je als cadeau kan schenken. Voor jezelf of iemand die je lief is, als exclusief souvenir aan een klein of een groot moment: een bruiloft, de geboorte van een klein mevrouwtje of meneertje, de verjaardag van je te gekke oma, voor die bijzondere vriendin of zus.

 

Of ben je op zoek naar de juiste woorden voor het einde van een leven? Ik schrijf en zing niet alleen de verhalen vol automatisch hardop lachen en alleen maar geluk. Ik leg me ook toe op verhalen van afscheid nemen. Want afscheid nemen van iemand die je lief is of afscheid nemen van het leven is evenzeer een mijlpaal. En ook die mijlpaal probeer ik te vullen met woorden, melodieën of illustraties van geluk. Verhalen die blijven bestaan.

Je vindt op deze pagina drie services die ik aanbiedt: een gedichtje op maat, Liefjesliedje of illustratie op maat. Past jouw aanvraag hier niet helemaal tussen? Neem gerust contact op zodat we de opties samen kunnen bespreken.

  • Instagram
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Spotify Icon
  • YouTube
  • Facebook
_DSC7109-1.jpg

“Mensen willen niet verteld worden hoe ze moeten leven.

Ze willen gewoon weten dat iemand het begrijpt. Dus dat is wat ik met mijn merk maatwerkjes zo goed mogelijk probeer te doen: ik schrijf om mensen te laten zien dat ik begrijp wat ze als mens doormaken. Ik schrijf om mensen te laten zien dat ik het leven op dezelfde manier ervaar: de verwarring, het breken, de hoogtepunten. Met schrijven maak ik verbinding. Niet als een persoon die alle kennis en antwoorden geeft, maar als iemand die het onderweg ook allemaal aan het uitzoeken is....”

Esmay Usmany

gedicht op maat
_DSC8800-1-2.jpg

Ik schrijf voor jou.
 

Grote & kleine verhalen. Schrijven is iets wat ik heel graag doe. Niet alleen voor mezelf, maar ook veel in opdracht zoals o.a. voor radio NPO1 waarin ik als vaste woordkunstenares van het programma maandelijks poëtisch terugblik op het nieuws. Schrijven is één van de meest krachtigste manieren om gevoelens uit te drukken en om een beweging in gang te zetten. Die ontroering is elke keer weer het grootste compliment dat ik mag krijgen.

IMG_9216.JPG

" Maatwerkjes is de plaats waar levensverhalen van mensen samenkomen. Het verhaal van graag zien, alsook het verhaal van graag gezien hebben. Het verhaal van een rijk leven, maar ook het verhaal van plots vertrek. Het verhaal van genieten, verliezen, maar ook het verhaal van hardop lachen. Het verhaal dat achterblijft voor grote en kleine mensen..."

geef een gedichtje op maat cadeau

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau? Zoek jij een pen? Iemand met een hart en hoofd voor kleine of grote momenten? Ik schrijf jouw verhaal, of het verhaal van iemand anders in een uniek geschreven maatwerkje, geprint op natuur gestreken karton op A5 formaat.

De manier waarop ik werk is zorgvuldig en met aandacht. Ik pak gevoelens in met laagjes woorden. De boodschap is duidelijk maar de uiting zacht en herkenbaar.
Ik ga te werk vanuit respect en interesse. 

Een gedicht op maat is speciaal voor jou, dus geen enkel gedicht zal dezelfde uitvoering hebben. Wanneer je speciale wensen hebt kun je dit aan mij doorgeven. Ik maak een passende offerte voor je.

De prijs van een persoonlijk geschreven maatwerkje is €129,- incl. BTW en excl. €10,95 aan verzend en drukkosten.

 

DETAILS:
– Inclusief A5 of A4 print
   (meerprijs van €2,00 bij A4 formaat)
– Geen limiet aan input

-  Digitale versie
– Mogelijkheid voor het geven feedback

* let op bovenstaande prijzen zijn voor particulieren.

Voor een offerte op maat neem contact op.

Liefjesliedje

Ik zing voor jou.
 

Ik leef in muziek. Liefde leeft in muziek. Voor mij zijn mensen muziek. De manier waarop ze lopen. Onze bewegingen. De manier waarop onze harten kloppen. Soms synchroon. Soms in hetzelfde ritme. Soms chaotisch en soms, in oorlog met de geest.

Als professioneel muzikant communiceer ik via de meest krachtige taal van muziek. Wanneer het moeilijk is om de juiste woorden te vinden, is er altijd nog muziek om te klinken. Wanneer ik een L
iefjesliedje schrijf zoek ik altijd naar een diepere betekenis. Ik denk na over hoe het nummer de persoon beweegt. Hoe deze persoon zich ermee kan verbinden en zoek ik naar melodieën die vertalen wat die persoon probeert te zeggen

 

IMG_7152_edited.jpg

geef een Liefjesliedje cadeau

Ben jij op zoek naar een uniek kado, zeg het met een Liefjesliedje! Hoe bijzonder is het om degene die je lief hebt een uniek Liefjesliedje te geven? Elk Liefjesliedje is uniek en op maat geschreven. Een liedje voor een liefje, wie wil dat nou niet?

Mijn werkinstrumenten?  Mijn ogen en oren, op jullie gericht. De liefde voor mensen.

En vuur, om beter dan best te luisteren, te kijken, te lezen en dit te vertalen naar een Liefjesliedje.

De prijs van een Liefjesliedje is €499,- incl. BTW en exc. €9,95 aan verzend en drukkosten.

 

DETAILS:
– Uniek geschreven Liefjesliedje
– Geen limiet aan input

 Professionele (digitale) studio opname

– Geschenkdoos inclusief tekst
– Mogelijkheid voor het geven feedback

* Let op bovenstaande prijzen zijn voor particulieren.

Voor een offerte op maat neem contact op.

IMG_8564.JPG

" Ik vind ze in mijn mailbox. Kleine en grote verhalen. Voor kleine en grote feestjes, meneertjes of mevrouwtjes. Soms geschreven onderweg, thuis of op reis. Wanneer ik jullie aanvragen lees, dan krijg ik hartjes in mijn ogen. Wat bijzonder dat jullie je verhalen met me delen en dat ik ze mag vertalen naar een uniek Liefjesliedje , persoonlijk en op maat geschreven..."

beluister hier wat fragmenten.

De kroeg van Utrecht stadLiefjesliedje
00:00 / 01:18
Samen de seizoenen doorLiefjesliedje
00:00 / 01:39
Oneindig liefLiefjesliedje
00:00 / 00:33
Twee druppels waterLiefjesliedje
00:00 / 01:37
illustratie op maat
_DSC2565-1.JPG

" Als kunstenaar denk je anders. Je voelt anders. Je ziet de wereld in geuren en kleuren.Je vraagt je nooit af waarom ideeën naar jou toe komen zoals ze doen, want je volgt gewoon je creatieve instincten. Je zult nooit kunnen definiëren wat het betekent om kunstenaar te zijn, want kunstenaar betekent creativiteit belichamen. En dat is een gevoel,

een hoop, een oneindige behoefte om wat dan ook te creëren..."

 

Ik illustreer voor jou.
 

illustraties5.jpg
illustraties4.jpg
illustraties3.jpg
illustratie2.jpg
illustraties6.jpg
illustraties8.jpg

geef een illustratie cadeau

Ben je op zoek naar een illustratie op maat? Of ben je op zoek naar een persoonlijk geschreven tekst in combinatie met een illustratie op maat? Mijn potlood trappelt om voor jou een illustratie te maken, passend bij jouw verhaal en gevoel. 

Vorm geven aan een gevoel en in dit geval, beeld geven aan een gevoel. Wat ben ik bevoorrecht dat ik dit voor al heel veel klanten heb mogen doen. Niets is mooier dan een tastbare herinnering in een lijstje te hebben van een bepaalde herinnering, getekend in een persoonlijke illustratie op maat.

De prijs van een illustratie op maat is €229,- incl. BTW en excl. €7,95 aan verzend en drukkosten.

 

DETAILS:

- De illustratie betreft 1 persoon. Wanneer er meerdere personen moeten worden geïllustreerd neem dan even contact op voor een offerte op maat.
– Inclusief A5 of A4 print
   (meerprijs van €4,00 bij A4 formaat)
– Mogelijkheid voor het geven feedback, inclusief 1 correctieronde.

* let op bovenstaande prijzen zijn voor particulieren.

Voor een offerte op maat neem contact op.

_DSC6396-1-2.jpg
IMG_8967.JPG

Wil jij een maatwerkje aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in.

© Copyright Esmay Usmany 2024. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, gekopieerd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Esmay Usmany.  

bottom of page