top of page

ESMAY USMANY DUIKT DE BOEKEN IN

Esmay Usmany tekent contract bij uitgeverij voor publicatie van haar eerste columnboek

Een eigen theatershow, uren in de studio voor een cd die begin januari uitkomt en ook nog eens verkozen tot leukste ondernemer van het jaar 2014 in de gemeente Utrecht. Afgelopen jaar was voor zangeres & theatermaakster Esmay Usmany, een jaar om nooit te vergeten. Toch was dit voor Esmay Usmany nog niet genoeg!

Tegelijkertijd met de officiële en feestelijke cd presentatie van haar eerste album op 27 februari 2015 zal Esmay haar eerste boek presenteren. Een dubbele bijzondere dag dus. Afgelopen week zette Esmay Usmany haar handtekening bij uitgeverij Tekst&More, die in samenwerking met De Brul van Hul, een platform voor talentvolle jongeren op het gebied van kunst, cultuur en literatuur, haar boek zullen uitgeven.

“Esmay is een zeer talentvolle performer op het gebied van theater, maar ook zeker in geschreven woorden.”, zo vertelt Alexander Hulleman, van De Brul van Hul. “Haar liedjes in het theatershow, die ze allemaal zelf heeft geschreven waarvan een flink aantal samen met Anke Timmer, zijn daar een voorbeeld van. Tevens schrijft ze wekelijks columns op haar website en deze gaan wij nu bundelen. Het boekje zal een aanvulling worden op haar theatershow en haar aanstaande cd.”

“De teksten van de liedjes die ik samen met Anke en Sander in mijn theatershow “ niets is wat het lijkt” speel, komen in het boek te staan. Mijn columns en verhalen die ik de afgelopen jaren heb geschreven zullen de hoofdingrediënten worden van het boek”

Het boek is vanaf 1 maart 2015 verkrijgbaar tijdens de voorstellingen die ze lopend theaterseizoen speelt, maar zal ook in diverse boekwinkels en webshops te vinden zijn. Mensen die via www.debrulvanhul.nl een boek bestellen kunnen een huiskamerconcert van Esmay winnen.

 

(bron: uitgeverij De Brul van Hul)

bottom of page